Här med förklarar jag vår

En citronfjäril kommer flygandes mot mig och landar på min fot. Den sitter där en stund och bestämmer sig för att flyga vidare. Kort där efter kommer fjärilen tillbaka för att göra sig påmind av sitt uppvaknande.

vår

Jag reflekterar över hans närvaro och ler lätt för mig själv. Jag ser ut över träsket och hör hur det skvalpar av grodornas kärleksdrag. Humlan susar förbi för att pollinera. Jag skådar naturens kraft med att få uppleva trädkronornas dans mellan vindens kastningar. De sträcker och vidgar sina långa grenar för att växa. Jag ser tunna, tunna regnbågsfärgade silkestrådar svischa förbi och de söta små spindlarna letar efter sitt paradis. Här har jag mitt, tänker jag och andas in skogens dofter. Solen smeker varmt mina kinder, och jag är Ett!

/Kram mig

Taggar:balltorp, kärlek, kraft, mölndal, paradis, vår, våren, växa

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: