Hårresningar och sjukdomssyner…

Jag vet inte varför jag skriver ner detta,

men tydligen har det en betydelse som jag ska se över. Kanske inte idag, men i framtiden eller så kanske det är till dig? Vi får se…

I veckor har jag känt av energiska floder genom hela mig, påtryckningar/knackningar, stickningar under huden tills håren reser sig. Påtryckningarna är gamla kännedomar som jag tidigare upplevt. När något stort/tungt händer i vår atmosfär sänder den ut vågor av energier som jag tydligen fångar upp. Kanske är det morfiska fält jag känner av? (Dr. Rupert Sheldrake är en av världens främsta biologer och forskar om det han kallar för ”morfiska fält” som i korthet innebär informationsfält av intelligent energi som allting i världen kommunicerar med, och som är en förklaringsmodell för flera fenomen som forskas inom parapsykologi – som telepati.)

Alla gånger får jag in rätt känsla och dessa är från naturkatastrofer. Jag sitter “ivrigt” och väntar in dem och kollar nyheterna mellan varven för att se om något hänt. Riktigt sagt så händer det, detta är loppet inom två till tre dagar.

Jag trodde jag hade stängt av dessa energivågor då det blev för påtagligt för mig en gång i tiden. Kanske är det som många säger, att vi också förändras med jordens uppstigning/utveckling och vi får bredare tillgångar/förmågor, alltså vår öppenhet förändras. Vilket blir att man ska lära och hantera dessa nya energier, på nytt. Jag har länge talat om för mina vänner att något är på gång, jag känner det i hela min kropp. Jag får helt enkelt fånga tillbaka min kontroll igen.

Stickningarna och hårresningar visade sig i samband med norrsken. Jag har aldrig upplevt ett nära norrsken och visste in vad som skedde i min kropp då detta slog ut. Två gånger blev det norrsken och min kropp reagerade lika båda gångerna.

Här om dagen ville jag testa min förmåga (läs mer…)av att läsa av en annan persons energi. Min utvalde blev en medelålders kvinna som stod vid en busshållplats. Det jag lade märke till var hennes huvudryckningar och jag kände snabbt att detta lockade min utmaning.

Jag fick snabbt bilder i mitt huvud av hur det inte synapsar rätt i hennes hjärnan. Alltså, synapserna kopplades oregelbundet och i otakt från nervtrådarna till hjärnan. I en frisk gärna ska det synapsas i takt och regelbundet. Parkinsons, tänkte jag och Googlade på detta. Jag är inte alls bekant med denna sjukdomen och behövde läsa på. Det jag läste stämde väl överens med mina syner. Sen funderade jag på vad som kan hjälpa till, proteiner fick jag till mig. Även detta Googlade jag fram och fick tillsvars att äta regelbundet med måttliga proteinintag alla dagar, inte för lite och inte för mycket. Proteiner ger oss energi och denna tillskott behövs då Parkinsons är en nervskada och jobbar dubbelt så mycket mer än vad det gör i en frisk hjärna.

Nu behöver inte något av detta stämma, då jag inte frågade henne. Så jag kan ha helt fel, bara säger. Men mina syner vs. fakta, är iaf rätt intressanta och inte är det första gången jag tar in sådan information och kommer heller inte sluta…

/Karlzons

Taggar:energi, energivågor, healing, läsa av energi, morfiska fält, syner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: