Se din livsuppgift och lär av den. Svår kan bli enkel…

Tro det eller ej, du gjorde en gång ett val

Redan sedan en lång tid innan du klev in i din mänskliga kropp, gjorde din själ ett val och tog sig helhjärtad an just din kropp och den kommande livsuppgift du har framför dig med ALLT som ingår och allt som faller i din väg.

Men livets väg är oftast ingen dans på rosor, det är i alla fall så många upplever sin livs resa

Det är detta som är en del av själva uppgiften med ditt liv, att förstå det du gör och det du går igenom. Jag vet att det inte är en lätt uppgift och att många faller illa, och där ibland orkar inte ta sig tillbaka.

Om man lyckas ta sig igenom livets hårda jargong har du besegrat en del av din livsuppgift och med den blivit så mycket starkare

Du lyftes ovan ytan och kan äntligen reflektera tillbaka den resan och med mod arbeta med positiv inställning på ännu bättre framgång. Inte bara för dig själv utan även för många andra som vandrat liknande väg. Dela med dig av din livshändelse åt andra och tala om vad du gjorde för att besegra den.

De som upplever svårigheter är aldrig ensam

Det finns någon/några där ute som känner empati och arbetar efter att finna din framgång. Det kan vara en vän, en släkting eller myndighet. Alla de inblandade vet om dig och gör vad de kan och även på den resan har de anhöriga lärt sig något nytt.

Detta är en del av livet

Uppleva, förstå och nå framgång. Jag vet att detta kan låta enkelt, men jag skriver så här för att jag vet att det är enkelt när man väl besegrat och förstått hur det gått till. Våga bara ta steget längre (byt mönster).

Försök se livet ur en annan synvinkel

Se dig själv på avstånd, reflektera dig själv och känn efter om det är ditt sanna jag som står där borta. Är det så du vill ha det? Om inte. Har du just känt en sanning inom dig som talade om att du har något du ska förändra. Bra! Du har precis börjat bli medveten. När du har blivit medveten i ditt medvetande – är det då du förstår…

När du lyser, lyser fler.

Detta var allt för denna gången.

/Karlzosn 2015-06-06

Taggar:bli medveten, ditt sanna jag, livet, livsuppgift, medveten utveckling, personlig utveckling

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: