Halva tiden av tretton år, är snart gjord

Då avslutar vi det gångna året och laddar inför kommande år

Ja, som ni många av er redan vet så skiljer sig mitt liv lite mer än ert. Jag vet egentligen inte varför jag ska skriva ner all denna information till er, utan att jag endast har i min baktanke att det ska ut, och så får det bli. Jag delar här med min historia till er på de upplevelser jag vart med om mellan 1 oktober 2014 till 1 oktober 2015.

Det bästa är att jag har en del fakta och bevis på allt jag vart med om. Men klart, mycket av mina upplevelser kanske är för dig overkliga, men för mig är detta en del av min helt vanliga, vardag.

Jag har redan sedan barnsben vetat att livet är så mycket mer, men fick tyvärr hämma mig då vänner och anhöriga begränsade mig och jag valde istället att bli tyst. Åren gick och tillslut kunde denna ängslan av vetskap att vi/jag är så mycket mer än en varelse på denna planet.

Känslor, längtan och vibrationer med information strömmade/strömmar genom min själ, minne och kropp. Idag är jag ett med detta och kan jag inte bli mer övertygad av det jag vet och vad min själ har/är varit med om.

Trappsteg 6 av 13, 2015.10.01

Ta in energier, frekvenser och ljudvågor. Förnim och slutför fakta med det FÖRSTA intryck som dyker upp. Med det får du den “historia” du ska ha…

Med denna kunskap har jag upplevt en rad olika upplevelser. Jag har sett förgångna platser och gestalter. Jag kan se och uppleva naturen ur andra ögon. Jag kan se och känna sjukdomar. Jag har hittat borttappade föremål. Jag har nästan aldrig varit själv vid dessa upplevelser, nära och kära har fått bevittna mina syner, vilket känns tryggt för mig att ha någon mer som är med om händelserna. Jag vet äntligen vem min tappre soldat är, John McKanzie och mina, två av sex uppstigna mästare/guider är och vart de kommer ifrån och jag vägrar, fortfarande trotsa min magkänsla.

Platsförnimmelser

Jag har genom åren upplevt historia som är platsbundna, alltså sett/upplevt vad som en gång hänt. Under det gångna året har jag försökt att ta in information på kommando och för att testa min förmåga. Jag har haft hjälp med nära och kära för att bevittna mina syner/upplevelser. Min syn visar sig stämma bra överens med den, en gång tidigare historia som varat. Jag kan snabbt fånga upp rörelser, människor som vart på plats en gång i tiden och vad området kan ha varit relaterat till.

Se naturen med andra ögon

När jag är ute och går, oftast i min ensamhet kan jag se naturens energier dansa hej vilt, mellan mig och naturens egna skapelse. Alla mina perceptioner förstärks och jag ser allt klarare och tydligare. Det är som att man lägger på ett grymt fotofilter och ljudet spelas upp med bra surroundsystem. Jag notera gärna de starka sinnesintrycken med hjälp av foton för att göra mig påmind. Här delar jag med mig av två av mina starka upplevelser.

8 april 2015 – Här med förklarar jag vår

En citronfjäril kommer flygandes mot mig och landar på min fot. Den sitter där en stund och bestämmer sig för att flyga vidare. Kort där efter kommer fjärilen tillbaka för att göra sig påmind av sitt uppvaknande. Jag reflekterar över hans närvaro och ler lätt för mig själv. Jag ser ut över träsket och hör hur det skvalpar av grodornas kärleksfulla drag. Humlan susar förbi för att pollinera. Jag skådar naturens kraft med att få uppleva trädkronornas dans mellan vindens kastningar. De sträcker och vidgar sina långa grenar för att växa. Jag ser tunna, tunna regnbågsfärgade silkestrådar svischa förbi och de söta små spindlarna söker efter sitt paradis. Här har jag mitt, tänker jag och andas in skogens underbara dofter. Solen smeker varmt mina kinder, och jag är Ett!

delsjon-15-sep-018

12 maj 2015 – Ett budskap

Som ringar på vattnet förmedlar jag mitt budskap till dig och lika mottaglig är du som är på andra sidan jorden, utan hinder. Den långsammaste vägen kan vara den säkraste, så ta varsamt emot mina ord, som dropparna på bladen vilar, ostört.

ringar

Sjukdomsupplevelser

Denna förmåga är för mig rätt ny, men känns ändå som jag kan behärska den rätt bra. Alla gånger jag bemött sjukdomar jag inget vetat om, träffar jag alltid rätt. Det första jag ser i huvudet är vart det sitter och hur sjukdomen processar i kroppen. Det kan vara allt från cellnivå till inflammationer. Med denna process kan jag även se vad som kan hjälpa att hämma förloppet, i alla fall förbättra tillståndet. Jag ser kroppen som ett upplyst flipperspel. Hur det synapsar med vad, och jag kan även ta in smärta och upplevelser, vilket jag helst inte vill uppleva. Denna process vet jag att jag måste jobba på mer, då jag själv kan bli sjuk om jag inte lär mig hantera energier som inte är mina. Jag har nämligen vart med några gånger där jag fångat upp andras smärtor/energier..

Besökare från andra sidan

Året som varit har en hel del besökare från andra sidan dykt upp i mitt sinne. Människor jag aldrig träffat och vetat om innan. Jag kan förklara kön, utseende och känslor och några minnen som ska förklaras för den utvalde och även framföra vissa budskap. Jag har tagit på fasta föremål och fått fram bakomliggande historik som är sammankopplat till föremålet. Fast den kunskapen måste jag prova/öva fler gånger, då jag bara gjort det en gång, men allt jag såg stämde in bra på mina beskrivningar.

En av framklivningarna gick till så här

Vännen som visste om min förmåga ville veta om hon hade några som stod vid hennes sida. Jag svarade med att jag kan inte se hela tiden då jag är avstängd, men lika fort jag svarade på hennes fråga fick jag plötsligt en syn av tre individer som stod på rad, bortom en ljus horisont.

Jag förklarade med att dessa tre, var av den första, mindre individen är något mellan barn och tonår och att denne var av ett kvinnligt kön. Den individ som stod i mitten var av manligt kön och åldern var något äldre tonår mot vuxen man. Den sista individen var en äldre man, stabil med båda fötterna på jorden och vet vart skåpet ska stå.

Hon visste vilka dessa individer var och blev nöjd med mitt svar. Mer än så fick jag inte fram, utan endast att de ville tala om för henne att de finns där på andra sidan som ett stöd för henne.

I och med detta var en av mina första syner på denna väg, var jag tvungen att rita ner synen och få den visuell.

syn-tre

Ett annat exempel på att få fram syner via ett föremål, gick till så här

Jag var nyfiken på min förmåga och ville så gärna prova, men jag gjorde det i smyg för att inte väcka uppmärksamhet. Jag tog tag i ett halsband och omfamnade det med mina händer som jag inte visste så mycket om, förutom att det en gång tillhörde en kvinna. Denna kvinna har jag aldrig träffat och vet heller inget om hennes utseende. Jag fick en syn i huvudet och fram kommer en äldre, lite kraftigare än normalbyggd kvinnlig gestalt fram. Hon hade basker och frisyren va i ljus/vit/grå page, som hängde en bit längs öronen, något längre. Hennes klädsel uppfattade jag mellan 60-70 tals stil. Mer än så fick jag inte fram då jag valde att sluta. Jag frågade försiktigt om detta halsband och sa vad jag gjort och vad jag fick fram. Allt stämde in på den bild jag hade i huvudet och jag nöjde mig med det.

Upphittade föremål

Varför inte testa på alla kunskaper inom min öppenhet och försöka finna borttappade saker. Åter igen handlar det om att snabbt fånga upp den första bild som dyker upp i huvudet och VÅGA gå på den känslan. Jag gjorde ett försök och här kommer ett resultat som var offentligt med bildbevis.

lådan

Sen kom nästa utmaning. Finna en borttappad ring? Men jag vågade inte riktigt gå på min känsla för jag fick dubbla budskap. Men det första som dök upp var en säng. Ringen låg också lite gömd. Så jag blev osäker, men sa att den låg lite i mörker. Det värsta var att ringen hittades i sängen och lite gömd. Jag blev jätte besviken på mig själv att jag inte sa något, när det visade sig att ringen låg precis som jag såg i mitt huvud. Denna utmaning måste jag prova fler gånger och våga gå på den första syn/bild som dyker upp i huvudet.

Min soldat och jag

Som liten hade jag drömmar och minnen från krig. Jag ritade teckningar på flygplan som bombade andra flygplan. Flera jular på rad önskade jag mig små, gröna militärgubbar som jag radade upp i hela rummet som jag krigade hej vilt med. Jag har alltid fascinerats av JAS-plan, men min favorit är Stelath B2 boomer. Jag har gått på flygvapnets museum, jag skådar himlen varje gång ett stridsplan dånar förbi och jag får gåshud alla gånger. Jag har läst mycket om andra världskriget, Pearl Harbor och om Nagasaki och Heroshima (atombomberna). Varför vet jag inte, men jag vill bara veta mer och vad som hände.

I mina drömmar, drömmer jag om hur jag krigar mot japsarna och jag ser stridsplan flyga högt och lågt. Jag blir skjuten, jag känner tryckvågor från både bomber och granater. Det är för mig ofattbart hur jag ens kan uppleva dessa syner och känslor. Det är som ett starkt barnaminne. Jag vandrar omkring i de djupa skogarna/djungeln på fiendens land. Varje gång jag är på de stora haven och tropiska öar, hugger ditt till i hjärtat på mig och jag finner mig, på något sett “hemma”. Alla möjliga känslor strömmar genom min kropp, jag blir ledsen och får en längtan efter något jag inte vet vad efter? Jag kan egentligen inte förklara de känslor som kommer över mig, utan att försöka lägga det åt sidan, men det är svårt då det dyker upp i mitt huvud emellan åt.

Jag har sedan liten sagt att jag en gång har varit en soldat och krigat och att jag dog under det andra världskriget, år 1945 långt borta för mig, okända marker. En period i mitt liv då jag gick kanske i andra eller tredje klass, fick jag för mig att kalla mig själv för McKarlsson och önskade så att jag var Rambos dotter. Jag kladdade bland annat ner min gula Zolomon ryggsäck med det efter namnet…

Sedan några år tillbaka dök det upp en kille i mitt inre, klädd i militärkläder. Jag hade ingen aning om vem denna kille var, för ens han dök upp en andra gång. Jag frågade efter hans namn och svaret jag fick var, John. Efter samma stund har han stått vid min sida hela tiden och hjälpt mig med många frågor. Men får ett tag sedan ville jag veta mer om honom då han aldrig försvinner från mina tankar. Jag frågade honom om han hade ett efternamn och fick fort till mig, McKenzie. Oj, tänkte jag. John McKenzie. Varför inte googla på namnet och se vad jag får upp? Det jag hittade gav mig kalla kårar längs ryggraden, och med starka känslor som besvarades med fuktiga ögon.

Jag skrev “John McKenzie second war” på Googles sökmotor och det första som dök upp var titeln: “Roll of Honour cards, 1939-1945 War, 2nd AIF (Australian William John McKenzie’s name is located at panel 43…”

Jag gick in på sidan och läste lite mer om honom och fick upp denna information

  • Rank: Private
  • Unit: 2/20th Australian Infantry Battalion
  • Service: Australian Army
  • Conflict: Second World War, 1939-1945
  • Date of death: 07 April 1945
  • Place of death: Borneo
  • Cause of death: Illness
  • Source: AWM147 Roll of Honour cards, 1939-1945 War, 2nd AIF (Australian Imperial Force) and CMF (Citizen Military Force)

Jag sökte ytterligare på “2/20th Australian Infantry Battalion” och fann så klart att John har krigat mot japanerna under andra världskriget. Han och hans trupp blev till fångatagna av japanerna. John satt fången, ute i en trähydda som var 70×60 cm bred och dog som krigsfånge i Borneo. Han hade också drabbats av sjukdom. “https://www.awm.gov.au/unit/U56063/” Om jag nu har levt som John och dött som krigsfånge förvånar mig inte alls, då jag idag har svårigheter med, våld, trånga ytor, spindlar och kräldjur, vara fasthållen och klämd. Jag får snabbt ångest och kan leda till panikattacker.

Jag vill göra som jag vill och jag har ett starkt behov av att få vara ifred. Inga måsten och leva som om livet var en enda hel semester med lugn och ro. Dessa kan vara Johns och mina drömmar som han hade i fånglägret innan han gick bort och de jag lever efter idag?

Det behöver så klart inte alls vara så, men vad är oddsen till att finna en John McKanzie, med Z i namnet, dog 1945 och krigat mot japsarna under andra världskriget? Och sist men inte minst. Vad har jag valt att döpa min blogg/företag till? Jo, KarlZons. Ett Z istället för två S.

Efter vad jag hittat om John, känner jag ett plötsligt, inre lugn och jag känner mig lättare och lyckligare på något vis. Jag har heller inte sett John i mitt inre sedan jag fick upp denna här informationen. Kanske är det ett avslutat kapitel? Han blev sedd, jag förstod, och han kanske äntligen släppa taget? Men den stora frågan är egentligen, om vi är en och samma själ eller bara ett minne som fastnat hos mig som liten? Och var i så fall kommer de känslor och minnen ifrån?

P02467.925

Två av mina sex guider

Augustus och Amadeus är två av mina sex guider. Jag nämner bara dessa två guider här för dessa två guider har väglett mig detta år med de mänskliga och universella stora frågor jag haft/har.

Augustus och Amadeus är från, vad jag upplever den antika Grekland/romartiden och kallar sig för universums filosofer. De är iklädd med vita, långa kopor, sandaler och går omkring med långa käppar/pinnar. De ser ut ungefär som fåraherdar med långt grått/vitt hår och skägg.

Augustus fokus/kunskap är universum, medan Amadeus kan allt om mänskligheten. Amadeus är fylld med kärlek och sprider energi som fyller mitt hjärta varje gång vi möts.

Min första konversation med Augustus framgick i tydligheter och svar på några av mina inre tankegångar.

Min första konversation med Augustus, 24 nov 2014

Jag: Vad är ditt namn?

Augustus: Vi har egentligen inga namn. Det är ni människor som har valt namn på allting. Det är för att ni lättare ska kunna minnas och särskilja på saker och ting. Ni har i er fysiska form ett minnes komplex mindre, än tidigare, men ni är smarta och duktiga på att utveckla er. Jag heter Augustus.

Jag: Augustus? Kan jag kalla dig för August istället?

Augustus: Det går bra.

Augustus har längre hår med långt skägg. Bär en lång ljus kappa och går omkring med en längre stav/käpp. Han ser ut som tomten, men också en dräng från långt tillbaka i tiden. Iaf är det så jag uppfattar hur en dräng ser ut.

Jag: Universum är egentligen inte så stort?

Augustus: Du har rätt i din fråga. Universum och alltet har du inom dig. Du kan se och ta dig på plats när du vill med hjälp av tankens kraft. Endast din fysiska kropp är kvar då den inte kan bli förflyttad. Man är många, du kan vara här och du kan vara där samtidigt. Så därför upplever du universum litet. Tankens kraft är det största vi har och med hjälp av den så är vi oändliga.

Jag: Finns det fler människor som oss på andra planeter?

Augustus: Nej! Inte som er fysiska form. Ni är som ni kallar det “Guds skapelse”. Men det finns varelser, energier och guider. Ja, vad ni nu vill kalla det för. Vi är som jag tidigare sagt, många och kan befinna oss på många platser samtidigt och detta är med hjälp av tankens kraft och form (geometri och matematik). Ni människor här på jorden skapar egentligen eran egna bild av “varelse/ande/energi” dels för att ni vill se fysiskt på vad ni har att göra med, för det är så ni funkar och minns. Det är bara här på jorden den formen existerar. Som det nämns, en illustration för tredimensionellt. Ni kan se det och ni kan ta på det. När ni har det är ni “nöjda”.

Jag: Hur ska jag kunna arbeta inåt och hjälpa andra med min kunskap och samtidigt försörja mig? Vi lever ju i dessa normer, tyvärr.

Augustus: Förlita på din instinkt. Var inte orolig, du har läget under kontroll och du vet vad du gör rätt och vad du gör fel.

Konversationen om de universella frågorna tog slut där. Jag gjorde en skiss på hur jag uppfattar de båda guider och de ser nästan identiska ut. Detta är för att jag ska få en mer klarare och tydligare bild. Jag gillar när jag får mina syner visuellt.

guid

Andra gången när jag hade en mer jordnära fråga, dök Amadeus upp.

Mitt första möte med Amadeus gick till så här, 5 dec 2014:

Herren som dök upp, uppfattade jag namnet för Amadeus och han utstrålar kärlek och trygghet på samma gång. Jag uppfattade honom från antikens Grekland (ca 1000 f.Kr?). Hans utstyrsel var/är exakt samma som ovan, Augustus med samma långa käpp/stav.

Vi sitter på ett högt berg med en vit handbyggd mur nära en civilisation och han visar mig ett landskap med berg, hav, skog och en vacker solnedgång bortom oss. Allt var i harmoni och jag upplevde lycka och behag med alltet. Av alla intryck och känslor han gav mig fick jag tårar i ögonen.

När jag tog in hans energi, fylldes hela jag av kärlek. Tårar rann hejdlöst ner för mina kinder. Inte av sorg, utan bara av fulländad lycka. Han gav mig så mycket information av det jag sökte och jag blev mer än nöjd med de svaren han gav mig. Dessa svar delar jag inte av mig då det är personliga.

Alltid när jag “kallar” efter dessa guider, hamnar jag alltid på samma ställe.

Jag googlade på deras namn för att finna mer information om gamla filosofer. Jag fann ingen direkt information, förutom att deras namn ursprungligen, härstammar från antika Grekland och en målning som fick min mage att pirra till:

Augustus = Upphöjd (heder, ädel, mäktig, storslagen), vördnadsvärd (respekterande). Latinskt och romerskt namn.

Amadeus = Love of God/friends of God. Latinskt och romerskt namn.

The_return_of_Ulysses

Målningen påminner mycket om det landskap jag befinner mig under mina möten med mina filosofer/guider. Deras klädsel, utseendet och käppen. Naturen, vägen upp mot en höjd och havet bakom. Målningen föreställer Odysseus hemkomst från det tioåriga trojanska kriget. Bilden hittade jag när jag sökte information om en dröm jag hade (mer info kommer…).

Båda filosofernas namn börjar på A och slutar med us och de besitter på olika kunskaper. Det bästa med denna upplysning är att jag har något mer att berätta. Natten till den 1 okt 2015 hade jag en mycket märklig dröm där Odysseus och Zeus nämndes och som har med mig och mitt växande att göra, men den historien kommer inte för ens nästa år/trappsteg sju.

Trappsteg sju

Mitt kommande år, alltså trappsteg sju kommer dels handla om en form av att läsa av energier, justera och balansera frekvenserna i den fasta kroppen, med hjälp av “fingerspel”. Med denna utformning behöver jag frivilliga klienter för att lära. Detta fick jag till mig natten den 27 november 2015 av mina guider. Ett tecken som jag en gång fick, kommer tydligen nu till användning. Lustigt då jag i många år undrat vad den har för mening…

Tack för detta år/Karlzons

Taggar:andar, besökare från andra sidan, borttappade saker, energi, energier, förnimmelser, frekvenser, guider, medialt, perceptioner, själar, syner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: