Polletten trillade tillslut ner och jag förstår hur allt hänger ihop

Energin kan varken skapas eller förintas – Den Är hela tiden!

Jag kan länka ihop mina inre upplevelser och teorier med hjälp av författarinnan, Elisa och hennes son, Erik ”Elisa Medhus – Min son och livet efter detta” (Storytel)

Först bara några ord:

”Vi är ett stort energifält. Ett medvetande som består av energi. Vi är enskilda segment i det medvetna, men vi är också hela det. Vi kan vara både helheten och delar av helheten på en och samma gång – Som ett hologram!” (Citat: Erik Medhus)

Bokrecension

”Innan Elisa Medhus tjugoårige son Erik tog sitt eget liv, hade Elisa inte någon tro på ett liv efter döden – som framgångsrik läkare vilade all hennes tro på vetenskapen. Förutom det ofattbara i att en ung människa inte vill leva längre, kastade händelsen in hans föräldrar i den brutala insikten att de inte lyckats fånga upp sitt barn i denna desperation. Och nu var det för sent. Men situationen tog en vändning ingen kunnat förutse. Men allt ändrades när Erik tog kontakt med henne och familjen från andra sidan med en röst full av visdom, ljus och djup. Han beskriver sina egna erfarenheter och erbjuder oss nya svar om själens natur, döden och livet efter detta. Svar som kan förändra våra liv i grunden. Vad kunde hon göra annat än att lyssna?”

Inte nog med att min regression satte punkt på mina inre många upplevelser, får jag svar på resterande frågetecken om en värld utöver den värld du inte är van vid. Jag vill ännu en gång påpeka att jag vet om skeptikers åsikter och tycker detta är ren idioti, men detta är min och mångas sanning. Det gör oss inget, man får tycka och tänka som man vill. Detta är för oss vardagsmat, men samtidigt en svår egenskap att leva upp till. Mycket ska vi få gå igenom och förstå, samt lära sig nya sinnesintryck, känslor och bemötanden med ALLT. När jag påpekar allt, så menar jag intryck från en värld ovan oss, alltså från den andra sidan. Mitt skriveri/blogg handlar bland annat om att våga gå steget längre, öppna alla sinnen, bemöta alla känslor. Bemöta sitt innersta, sina“demoner”. Att växa som människa helt enkelt.

Med hjälp av Eriks kanalisering, Elisas son fick jag mina egna upplevelser bekräftade. Mina uppstigna mästare, guider och änglar. De står alla alltid redo för att bemöta mig och mina konstiga frågor. Alla svar jag får, är väl formulerade och genomtänkta. Ibland förstår jag inte alla svar på en gång, men med tiden så trillar en och annan peng ner och jag har förstått.

Jag har noterat vissa kapitel ur boken och knutit band med mina egna texter. Vill ni läsa mer under egna upplevelser klickar ni bara vidare på, Läs mer…

Livets kontrakt

Ur boken:Erik: Därför att det ingick i det andliga kontraktet som jag skrev på inför det här livet, det var slutet på min livslinje…

Jag själv: Tro det eller ej, du gjorde en gång ett val. Vem säger så? Jo, jag gör.

Redan sedan en lång tid innan du klev in i din mänskliga kropp, gjorde din ande ett val och tog sig helhjärtad an just din kropp och den kommande livsuppgift du har framför dig med ALLT som ingår och allt som faller i din väg.

Läs mer…

Tidigare liv

Ur boken: “Erik: Hon hjälpte mig dels att förstå varför jag gjorde det – varför jag tog mitt liv – och dels hur jag kan återvända till jordeplanet med healingen jag skulle fått under den här livstiden utan att ta livet av mig. Mamma om jag kunde ha sett vad det var jag hade att läka sedan mina tidigare liv – det var inte konstigt att jag var så in i helvete deprimerad och arg. Inte alls konstigt, mamma!”

Jag själv: Om jag nu har levt som John och dött som krigsfånge förvånar mig inte alls, då jag idag har svårigheter med våld, trånga ytor, spindlar, kräldjur och att vara klämd och fasthållen.

Jag vill göra som jag vill och jag har ett starkt behov av att få vara ifred. Inga måsten och leva som om livet var en enda hel semester med lugn och ro. Dessa kan vara Johns och mina drömmar som han hade i fånglägret innan han gick bort och de jag lever efter idag?

Det behöver så klart inte alls vara så, men vad är oddsen till att finna en John McKanzie, med Z i namnet, dog 1945 och krigat mot japsarna under andra världskriget? Och sist men inte minst. Vad har jag valt att döpa min blogg/företag till? Jo, KarlZons. Ett Z istället för två S.

Efter vad jag hittat om John, känner jag ett plötsligt, inre lugn och jag känner mig lättare och lyckligare på något vis. Jag har heller inte sett John i mitt inre sedan jag fick upp denna här informationen. Kanske är det ett avslutat kapitel? Han blev sedd, jag förstod, och han kanske släppte taget? Men den stora frågan är egentligen, om vi är en och samma själ eller bara ett minne som fastnat hos mig som liten? Och var i så fall kommer de känslor och minnen ifrån?”

Läs mer…

Grekiska filosofer

Ur boken: “Erik: Rådet med människor i vita dräkter och människor med romerska togor och skynken. Det är sådant som finns i vårt trosystem, men det är bara just det. Det är en människa som skapar historia och för den vidare. Och efter som togor har status och de flesta uppfattar att munkar har en stark förbindelse med “Gud”, tänker vi oss att våra andliga guider klär sig som munkar eller som ledare från förr i tiden. – Vår tro är det starkaste staket vi har omkring oss. Det kan hålla saker inne, och det kan hålla saker ute…”

Jag själv: “Augustus och Amadeus är två av mina guider. Jag nämner dessa två guider här för dessa har väglett mig detta år (2014-15) med de mänskliga och universella stora frågor jag haft/har.

Augustus och Amadeus är från, vad jag upplever den antika Grekland/romartiden och kallar sig för universums filosofer. De är iklädd med vita, långa kopor, sandaler och går omkring med långa käppar/pinnar. De ser ut ungefär som fåraherdar med långt grått/vitt hår och skägg.

Augustus fokus/kunskap är universum, medan Amadeus kan allt om mänskligheten. Amadeus är fylld med kärlek och sprider energi som fyller mitt hjärta varje gång vi möts…”

Läs mer…

Jag vill bara poängtera extra om en sak. Erik får hjälp av någon från andra sidan när han själv inte kan förklara till oss, med enklare ord om Alltet. Mannen från andra sidan presenterar sig som, Adam och är lätt två och tjugo, två och trettio hög. Han förklarar att Adam är ett enkelt namn, men som han säger: ”Ni vill ha det enkelt.” Han har talat med Erik. ”Er-ikkkk.” Hans konsonanter är tydliga

För några år sedan mötte jag min guide, Ashtar (dock inget lätt namn), men så här var det, 2013 okt: ”Efter att jag svarade ja på hans budskap, mötte jag min andra herre och även där frågade jag efter namnet: ”Ashtar!” Ashtar, tänkte jag?  Namnet var så bekant,  men kunde just då inte placera honom. Han var väldigt lång, hade en lång vit dräkt med en hög hatt på sig… Ashtar hade besökt mig förut, kom jag på! Han var då så TYDLIG med HUR man skulle uttala hans namn: ”AASSHTAR” (konsonanter är tydliga). Han sa sitt namn flera ggr. Så nu glömmer jag det inte. ” Och så har jag mina grekiska filosofer, Augustus och Amadeus. Jag undrar om de flesta, högsatta andar, guider, mästare, ja va det nu må vara. Börjar sina namn på A? Det kanske är som Adam säger, ”enkelt ska det vara” och bokstaven A är ju det första i alfabetet. Bara en reflektion…

Läs mer…

Hologram

Ur boken: Erik: Men för att förtydliga så förlorar en själ aldrig sin unika personlighet; vi bidrar alla till helheten, mamma. Vi är både helheten och delar av helheten, som ett hologram.

Det handlar inte om att allting ska bli Ett, det handlar om att många olika själar utvecklas till samma nivå i sin egen takt. Men var och en har en unik personlighet och unika erfarenheter. Därför kan de bli ett helt som är mycket mer upplyst än det hela som skulle bli resultatet ifall alla var kopior av varandra. De olika delarnas särart är mycket, mycket viktig för upplysningen av de andra delarna och av helheten. Helheten är mer storslagen än summan av delarna. Själar blir aldrig utslitna eller gamla. De mognar, men de blir inte utslitna eller gamla.”

Jag själv: Universum hänger i hop med alltet, där vi ingår. Vi är någonting i detta enorma något: Alltet – där tid och rum egentligen inte existerar. Filosofiska termer, ja! Men lek med tanken så förstår du egentligen. Den holografiska synen på universum innebär att varje del av hologrammet innehåller information om Alltet.”

Läs mer…

Hur alltet hänger ihop

Ur boken:Jamie (Jamie utför kanaliseringen): Jag fick en bild i mitt huvud – en bild av fullständig enhet. Jag hade fortfarande min egen hud, men jag stod i relation till allting runt omkring mig, inte bara till rummet eller staden eller USA eller jorden. Det var något större – solsystem och så vidare. Det såg ut som en elektrisk spindelväv kopplad till en ljuskällan.

Det var en invecklad konstruktion och väldigt mycket 3D. Det var inte alls som någon platt bild, men jag upplevde att jag tittade på den utifrån. Jag var inte inne i den, för han försökte ge mig bilden, men Erik sa att om jag hade försökt hänga kvar vid den längre skulle jag ha fått med mig mer av de grundprinciper som han försökte flyga förbi.”

Jag själv:Men det jag vill komma till, är hur jag själv har reflekterat med mina nära och kära kring min syn av mitt ”kluster”. Var det så universum skapades en gång i tiden, eller är det så Alltet hänger ihop? I dessa kraftiga vågor strömmade det omkring miljarders av pytte små kulor med geometriska former, färger, DNA strängar, frekvenser m.m.

Min känsla sa, att det är så Alltet hänger ihop. Men jag har ju ingen aning? Endast spekulationer, jag vill ju bara förstå min upplevelse.”

Läs mer…

Allt har ett minne

Ur boken: Men sådant som trä, som en gång hade en bärkraftig livslåga – du vet, innan vi sågade upp det och gjorde möbler av det, eller något liknande – det bär med sig minnen från när det levde. Det rymmer den Källan. Men precis som när något dör upphör rörelsen i det. Energin blir en kraft som bara ”är”. Så jag antar att det är den huvudsakliga skillnaden: stillastående gentemot rörlig energi. Energin kan varken skapas eller förintas – Den är hela tiden.

Allting på jorden bär på ett medvetande. När du går in i ett hus kan du känna en unik energi, för huset suger i sig energin från alla som har bott där. Så till och med bostäder har ett medvetande. Vad beträffar elektroner och atomer – ja, de kan skapa materia, men behöver hjälp av en mänsklig själ.”

Jag själv: Jag har en fundering. Hur tusan kan man se och uppleva denna energi till att det bildas minnen? En teori som jag har är att när händelser sker på plats, sparas denna energi i materia, för allt är levande och det är också platsbundet. Vi som är öppna och kan ta in denna information, läser av denna dolda “kod”, energi som en öppen bok och där med kan vi tala om vad som hänt en gång i tiden. Det låter väl förnuftigt, men jag kan ha fel?”

Läs mer…

Perception

Ur boken:Vågor. Energivågor. Energetiska vibrationer. Högfre­kventa vågor, lågfrekventa vågor – det är dem som vi formar på samma sätt som en skulptör formar lera till en staty. De är vår föda. De kan påverka tillväxten, livet, luften. De kan påverka en persons känslor. En tanke, bara det vi tänker inombords – det enklaste vi gör – ger upphov till en förändring och manipulerar energivibrationerna runt omkring oss. Det enda som hejdar oss är våra övertygelser. Perceptioner.

Vi får lära oss att förnimma att bordet är solitt. Du ställer ner ett glas och glaset stannar på bordsskivan. Det är en föreställning som är djupt rotad hos människor, och det är väldigt svårt för en förälder att inte lära sitt barn sådana saker.”

Jag själv: “Jag säger högt för mig själv: “Paradigm?” Med ordet ser jag hundratals tecken/mönster som svävar förbi med hög hastighet av grön energi/massa. Jag uppfattar inte tecknen, men ser en viss liknelse med de sumeriska tecknen, fast ändå inte, tecknen var mer böjda, svårt att förklara då ja inte vet vad jag ska jämföra med? Jag har i alla fall aldrig hört ordet förut och jag blev tvungen att googla fram om ordet ens existerade? Det gjorde det, så klart! Det är inte första gången som jag vaknar till av ett ryck med ord och information i mitt huvud? Sist var det: “Perception?”. Även det ordet var för mig då, okänt.”

Läs mer…

(Wikipedia) Perception är den samling processer i hjärnan som tolkar information från sinnena som föremål, händelser, skrivna och talade ord, tankar och känslor. Perception kan leda till upplevelser i medvetandet. En mängd medvetna och omedvetna processer är involverade i att förvandla sinnesintryck till meningsfull information.

Sedan jag avslutade mitt trappsteg sex, oktober 2015 har åtta månader gått till att ingenting har hänt förrän någon vecka tillbaka, då boken kom över mig. Det bästa med detta året 2016, alltså trappsteg sju ska jag lära mig följande:

Ta in energier, frekvenser och ljudvågor. Förnim och slutför fakta med det FÖRSTA intryck som dyker upp. Med det får du den “historia” du ska ha…

Mitt kommande år, alltså trappsteg sju kommer dels handla om en form av att läsa av energier, justera och balansera frekvenserna i den fasta kroppen, med hjälp av “fingerspel”. Med denna utformning behöver jag frivilliga klienter för att lära. Detta fick jag till mig natten den 27 november 2015 av mina guider.”

Läs mer…

Efter budskapet från Erik, förstår jag äntligen mina nattliga, då okända ord och kall; perception och paradigm.

Källan kallar dig. Med ditt eget paradigm och uppdaterad perception – är det dags att du tillåter dig förändras. Ta in energin och öppna upp alla sinnesintrycken ända in i djupet av din själ. Analysera energivågorna. Tag ett långt och djupt andetag och förnim visionen. Tillåt allt som flödar och förlita på källans kall som är ämnad åt dig. Prestera och du förstår!” (Karlzons, 9 juli,2016)

Taggar:alltet, andra sidan, änglar, atomer, balansera frekvenserna, demoner, DNA strängar, efterlivet, elektroner, Elisa Medhus, energi, energivågor, erik medhus, ett liv efter detta, färger, frekvenser, geometriska former, guider, helheten, Högfre­kventa vågor, holografiska synen, hologram, kanalisering, lågfrekventa vågor, livsuppgift, ljudvågor, ljuskällan, mänsklig själ, mästare, materia, medvetandet, Min son och livet efter detta, paradigm, perception, platsbundet, regression, sinnen, sinnesintryck, själen, solsystem, tidigare liv, trosystem, universum, universums filosofer

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: