Sju av tretton år har nu gått. Jag ska tro på mig själv.

Jag sade en gång att jag i detta liv ska bemästra mitt eget mästerskap.

Oktober månad och det var dags för att knyta ett ytterligare år av framgång och utveckling. Jag sade en gång att jag i detta liv ska bemästra mitt eget mästerskap. Är det dit jag är på väg, tro? Jag blir lika förvånad varje gång jag läser om vad jag har lyckats prestera med mig själv och vad jag har lärt mig. Men jag är ändå tveksam. Konstigt är det, för jag övertygas varje gång med sanningar. Jag måste sluta TVEKA och våga TRO på mig själv.

Sju år har i alla fall gått och jag har sex år kvar, av tretton – med att tro vad jag ska ha uppnått, mina alla mål. Jag undrar dagligen vad dessa tretton år innebär? Tanken är spännande, samtidigt skrämmande. Kanske inget händer, men magkänslan säger något. Vi får se.

En intressant tanke slog mig när jag reflekterade över varför det just var oktober månad som var mig brytnings månad?

Under en meditation år 2015 var jag med om min egna födelse

Jag citerar:

Oktober 1976 var månaden då fruktbarhetens ljusängel slog till. Långt bortom oändlighetens paradis, trädde ljusängeln fram ur mörkret med ett vackert, skinande klot bärandes mellan sina fingrar. Ljusängeln bar klotet försiktigt fram till ett svart hål och släppte ner det i den evigt långa spiralen.

Med ljusfart, snurrandes fram och tillbaka genom miljoners alla vackra färger, föll klotet med en obegriplig hastighet ner i det mörka hålet, långt, långt bortom tid och rum.

Plötsligt landade klotet, mjukt och rullades försiktigt fram i den nya röda, mjuka rum. Klotet fick ett stadigt fäste och upphörde sitt rullande.

Klotet förändrade hastigt sitt utseende på platsen den låg. Ett embryo? Som blev till foster. Lemmar växte, sakta fram. En liten människa. Det började bli trångt. Det var dags för något nytt?

Ett starkt och nytt ljust sken,  trängde sig igenom det trånga, mörkröda rummet. Den lilla människan for ut, hadtigt med ett tryck.

Öppna, varma och kärleksfulla armar tog emot flickebarnet. Sin mors kärleksfulla famn.

Året var 1977 den 13 juli. Solen utanför sken och genom fönstret trängde strålarna igenom och smekte flickebarnet om kinden och alstrade nytt liv.

//Karlzons april, 2016

Oktober, alltså? Jo, mellan oktober och juli månad är det alltså 9 månader. Så länge som ett barn ligger i magen. Intressant? Ja, det tycker i alla fall jag. Även min syster gick bort den 27 oktober, år 1989 när jag endast var tolv år. Hon var min stora trygghet och stora idol. Men det året fick jag bli självständig och vuxen. Jag skulle gå min väg, ensam. Men någonstans bortom min fantasi stod hon alltid där och vakade över mig. Jag klarade min ungdom med nöd o näppe.

mitt-aggDen 25 oktober 2015 utförde jag en meditation och där möttes jag av den ängel som en gång förde mig in till livet.

Jag gick upp för en lång, lång trappa som liknande en pyramid. Väl uppe på toppen mötte jag min ängel. Han lös av gult, skimrande sken och han hade enorma, energiliknande vingar. Han gick fram emot mig och plockade bort ett runt, ljust klot av guld som omfamnades av vingar. Klotet hade små mönster på sig, såg ut som hatten på en Buddha.  Jag blev rädd och undrade vad han gjorde. Som svar fick jag: “Du kommer märka.” Med detta klickade det till fem gånger i mitt vänstra öra och meditationen bröts. Ur uppvaknandet kände jag mig, helt plötsligt väldigt ensam. Jag blev orolig och nedstämd. Men tänkte samtidigt att detta är min resa och jag kommer troligen förstå vad det vad som just hade hänt. Mycket riktigt. Efter reflektioner kom jag till insikt att jag nu står på egna ben av de år som “lärling”. Nu är jag ute i “praktiken” och ska förlita mig på mina kunskaper. (Gaaah! Svårt detta…)

Med detta år av nya upplevelser och insikter, tänkte jag avsluta året med en ny regression, men samtidigt blev det en ny början, på att jag VERKLIGEN måste våga TRO på mig själv.

Genom alla regressioner kommer alltid samma budskap, jag sammanfattar.

Allt det du redan har, har du. Det nya som som strå framför dig, är nytt! MEN du har det också. Du kan det! Öppna det nya med dina sinnen och smält samman med det du har. Detta är inget nytt för dig. Det är därför du ska tro på det stora hela. Inget är stort nog för dig. Allt har du runt ditt ringfinger. Ta in dessa ord!

orangebrostad_falkRegressionen

Den sista regressionen upplevde jag mig själv som en ung, manlig indian som skulle bemöta sig själv och förstå sitt mänskliga uppdrag. Jag satt länge, kanske dagar vid en klippa som låg högt ovan horisonten med utsikt över havet.

Jag sällskapades av en falk som var vit på bröstet och hade stora gula fötter med långa svarta klor. Falken gled med sina breda, utsträcka vingar med vinden. Falken hade koll på världen och iakttog minsta lilla rörelse där nere. Falken var alltid redo.

Vid denna upplevelse fick jag mitt namn som, “Hawk Spirit Eye”. Mitt totem blev falken. Året var 1847. Namnet Houston kom upp och även nämndes Texas. Min död var naturlig och jag gick freds med andarna.

Jag har ju ingen aning om varken Houston eller Texas och om det fanns indianer där, på den tiden? Jag efterforskade och fick häpnadsväckande resultat.

En eftersökning

Hawk Spirit Eye var ju ett intressant namn. När jag googlade på namnet, kom följande upp. Daniel Eagel Warrior Ramos – We are All Spirituall Warriors, en spirituell man från Navajo, Apache härkomst. Kallade en flicka vid namnet “Spirit Hawk Eye” dock omkastat, men innehållet är ju det samma. Namnet  symboliserar – “Uppkomsten av nya idéer, ett annat sätt att se och en metamorfos ande, alltså en växande ande.

Falk som totem kunde ju inte bli bättre, då falkar är för mig ett livstecken och varje gång dom gör sig synliga för mig, vet jag att andarna är med mig. Med lite efterforskning dök min falk tillslut upp. Falken kallas för orangebröstad falk, och härstammar från södra Mexiko till norra Argentina och Brasilien. IUCN kategoriserar arten som livskraftig.

Som totem förklarar falken följande:

Falken kommer till oss när vi kräver högre syn, eller högre kunskaper i att lösa aktuella dilemman i våra liv. Falken är en sol emblem för framgång, seger och som stiger över en situation.

Ytterligare ett bevis på sitt sol inflytande, falken var symbol för den uppgående solen i Egypten. Den är också kungen av alla fåglar, där många gudar visades med huvudet eller kroppen av en falk (inklusive Ra). Så klart!

I europeisk tradition representerar falken jägaren och är associerad med den nordiska mytologin bland annat Frigg (maka till Oden och moder till Balder) och Loke. I den europeiska kulturen, anses falken vara en krigsymbol.

I grunden representerar falken kraft, visdom, och förmyndarskap. Denna kraftfulla fågel väcker visionär kraft, och leder ditt liv till ändamål. Falken bär med sig ett budskap om övergång och förändring – kanske i ditt yrke, arbete, karriär, etc.

Falkens starkaste punkter: överlägsenhet, ande, ljus, kraft, fokus, profetia, frihet, strävan, intensitet, bestämning.

Falken som totemdjur uppmuntrar oss att beräkna och göra upp strategi. Om vi har ett mål, lockar falken oss att göra planer och strategi för att fastställa våra mål. Falken handlar om fokus – skärpt fokus. När falken visar sig, handlar det om att skärpa vårt fokus  på våra önskningar och gör vad som krävs för att det ska bli verkligt. Faktum är att falken är en solvaresle kan det finnas något i dit liv som du brinner för och falken ber dig vidta åtgärder på denna passion. Men var uppmärksammad. Hoppa inte på något efter det du gjort efterforskningar och planeringar.

Kalla på din falk vid meditation. Falken ger dig den djupgående information om det du behöver.

Houston, Texas

Året 1841 ersattes Texas tredje president, Mirabeau Buonaparte Lamar av Sam Houston. Houstons linje i indianfrågan var klar; fred skulle slutas med alla stammar, oavsett deras tidigare meriter. I femton år pågick striden att försöka sluta fred med indianstammarna.

Inom det område i USA som då kallade Comancheria bodde det som mest under 1800-talet, 20-30 000 comancher. Indianstammarna utsträckte sig ut över i dagens östra New Mexico, sydöstra Colorado, södra Kansas, västra Oklahoma och de flesta av nordvästra Texas.  

Comancherna uppfattade egentligen aldrig sig själva som en stam innan de klassificerades som en sådan av 1800-talets myndigheter. Historiskt sett var de shoshoner som valt att bli prärieindianer medan de shoshoner som lämnade prärien fick en annan benämning av samma myndigheter: ”Snake indians”. De prärielevande Numunuu (folket) som buntades ihop under begreppet ”comancher” bestod av ett antal band som anlände till den södra delen av prärien vid olika tidpunkter under 1700-talet efter att ha förvärvat hästen. Staden Houston blev uppkallade efter Sam Houston.

En krigares själ

Jag tydligt har jag en krigares själ inom mig. Först som krigare och Prins på Mykenes tid 1400-1300 talet f. Kr. Jag dör i strid av ett spjut i bröstet. Jag var en soldat under andra världs kriget, 1945 dör jag i ett fångläger i Borneo, Malaysia  som bestyrdes av Japanerna. Och nu som en indian, dör av ålder, troligen 1847 i Texas, Houston? Det sägs ju att en vis man har levt många liv. Men om jag är så vis, vet jag tusan? Erfarenheter, kanske lite. Det känns i alla fall att jag, min själ har levt länge. Jag kan ibland uppleva mig som många hundra år gammal.

Mina trappsteg

När jag läst om mina trappsteg, kan jag verkligen inte försåt vad jag har gått igenom. Jag glömmer ju hälften. Men jag är så himla glad att jag har noterat i alla möjliga block och skriver i min blogg, där jag kan bli påmind om saker som jag ibland behöver gå tillbaka till för att få den där a-ha upplevelsen och förståelsen som jag, kanske inte då förstod, men gör det idag. Jag är så överväldigad av glädje och lycka med att få vara med om allt detta, flum om vi ska kalla det för så, eller andra kallar det för så. Men det är för mig bara en sak ur min helt vanliga vardag.

Nya framgångar och rikedomar

Sedan jag sa upp mitt företag har det hänt en hel del. Jag blev erbjuden ett jobb för Terry Evans som chefredaktör för Creative Experiences Terry Evans AB. Genom honom har jag mött fantastiska människor med deras enorma kunskaper och företagande. Jobbar dock inte kvar, efter det mitt uppdrag va slut. Men det var ett givande år. Så tack för den tiden. Där av mer hemsidor och logotypes för mig att göra. På hemmaplan dök det upp ytterligare intresserad webbkund som har intresset för, kost och hälsa och andra mindre hemsidor som bekanta vill ha hjälp med.

Genom Terry och hans vänner har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Dels att tro på min resa jag i alla år har gjort av utveckling. Och att bli bemött med övertygelser, att se sanningarna jag besitter på. Att bli sedd av likasinnade människor, är det bästa jag vart med om. Det är för första gången i mitt liv jag, faktiskt kan, våga tro på mig själv och mitt liv. Jag behöver längre inte frukta min vardag. Jag kan nu istället bara acceptera den jag är och fortsätta som jag gör och låta de människor som inte tror, låta de tro som de vill, utan att jag faktiskt bryr mig och inte låta de övertygas. Det kommer med tiden! Tro mig, det gör den…

Jag avslutar med

Att sätta punkt här, men först måste jag försöka se vad mitt åttonde år ska gå ut på och om jag kommer uppnå dessa mål? Mitt år som varit har faktiskt vart ett svårt år, men när jag går igenom detta året har jag kommit fram till saker, mer än vad jag trodde jag skulle uppnå.

Kommande år, åtta!?

Kommande år, 2017 ska bli att våga TRO på mina kunskaper och även börja arbeta mer fysiskt med dessa. Eller om det är så att, när jag gjort mina tretton år, 2023 är då jag ska jobba fysiskt med mina inre kunskaper? Ja, vi får se. Jag ska också utveckla mina inre kunskaper med hjälp av nya verktyg och lära mig förstå,tolka symboler…

Namaste Karlzon’s

Taggar:ande, andra världs kriget, ascala, comancher, creative experiences, Daniel Ramos, En krigares själ, falk, framgång, gamma själ, Hawk Spirit Eye, indianer, insikter, Mykenes, regression, rikedom, Sam Houston, soldat, symboler, terry evans, tidigare liv

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: