Trappan till ljusets källa

Det är nu 31 oktober och det är slutet på mitt trappsteg, åtta av tretton. Jag kliver i morgon upp mitt tionde och nytt år börjar med det jag har att arbeta på. Min andra bok. Nya möten med min mentor och jag ska bli ett bra medium. Men jag avslutar detta året med ett helt fantastisk möte som gav mig en ny förståelse av livets hårda skola. Det var en tuff resa…

Den 23 oktober 2018 fick jag vara med om en fantastisk upplevelse. Under en vägledd meditation med “Glenn Harrold – Spiritual Healing” fick jag uppleva ljusets källa.

”Långt bort i oändligheten försvinner jag från alla tankar, tid och rum. Ur en tjock dimma, skymtar det fram en trappa, trappa av guld. Den är gigantisk. Så stor att alla de skymtande gestalter jag möter på vägen är jätte små, jämfört med hur det ser ut i verkligheten. På vägen ser jag en stor buddhastaty i guld, men tittar jag längre bort skymtar det fram en ännu större staty av Buddha. Fast denna skiljer sig lite från den första statyn jag ser. Den ser ut som Wat Muang buddhastatyn som ligger i Thailand. Den är enorm och så fantastisk vacker. Jag tittar på statyn en stund och känner hur min kropp vibrerar av energierna som svävar runt omkring mig. Jag vandrar vidare på den enorma och långa guldtrappan med alla de mörka gestalter jag möter på min väg. Inte mörka gestalter av ondo, utan vad jag uppfattar själar som är på väg att möta upp något av vetande. Längre bort ser jag hur trappan delar sig av ett enormt ljus. Ett ljus som kommer underifrån upp mot en oändlighet. Det liknar en aktiv vulkan fast av starkt ljus som sprutar ut som lava, fast av energier. Jag ser energigestalter flygandes ur källan, från ljusets mitten. De små energierna försvinner sakta bort i dimman, som en låga slocknar från ett ljus och endast kvar är röken. Jag försöker koncentrera mig på ljuset som är över allt och känner att jag blir ett med den. Mitt undermedvetna talar om för mig att sända ut en tanke. Det första som kommer ur mig är: ‘Så det är så här det ser ut. Ljusets källa, eller livets källa. Jag vet inte vad jag ska kalla det? Men jag vill veta hur det ser ut när en själ möter upp sina guider och hur de tillsammans går igenom själens karmiska drag.’ Med denna tanke blev jag förenad av strålarna som spottades fram ur källans mitt och upp i mitt inre klev två av mina filosofiska guider upp, Augustus och Amadeus. Herrarna av universum, mina gubbar som har visat mig vägen i många år var där vid min sida. Vi sammanförde oss energimässigt som när ett ljus blir ett ljus. Jag upplevde händelsen på avstånd men samtidigt befann jag mig i ljusets kraft. Mina guider läste av min energi och sökte efter blockeringar i min själ, min känsla sade, brister av de livsval som har skadat min själ, mitt rena ljus. Blockeringar är de karma själen har skapat i tidigare liv. Dessa ska redovisas inför nästkommande liv. Det man sått ska man skörda. Man måste ta hand om alla skördar man sått, för de blir sen fröer som man bär med sig till nästkommande liv. Upplevelsen gick väldigt fort, man hinner inte blinka för ens allt var färdigt. På andra sidan är man sammankopplade med energier och behöver inte redovisa med ord som vi gör i vår tredimensionella värld där man pratar sinsemellan mellan två personer för att förstå ett budskap. Ofta tar det flera dagar att förstå ett möte med sina guider från andra sidan, då kommunikationen sker på en hastighet vi inte är vana vid i denna fysiska kropp. Det går dock att träna upp, men krävs styrka och koncentration från både kropp och själ. Mina guider gick igenom varje blockering där jag själv fick korta syner av olika livshändelser. Jag läktes och min själ försonades med ljuset, den blev renare.”

Upplevelsen och känslan säger mig att jag nu kan vandra på en enklare väg här och nu, med kurage och stolthet. Jag har lärt mig livets hårda delar av karman. Jag vill aldrig mer uppleva mina karmiska drag. Jag har säkert några duster kvar som jag ska försonas med, men hädanefter ska jag följa mitt hjärtas drag och följa den sanna vägens känsla med pirrande fjärilar i magen.

Så tänk innan handling!

Tack, Karlzon, 2018 okt

Taggar:glenn harrold, guider, karma, livets källa, ljusets källa, Spiritual Healing

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: