Clairvoyant

L. Karlzon är clairvoyant, healer, undersköterska, rådgivare inom helhetshälsa, webbkommunikatör, skribent och har intresse för fotografering.

Redan som liten har jag sett och hört saker som blotta ögat inte kan se och uppfatta. För mig var det verkligt, men inte för nära och kära så jag valde att gå i tysthetens anda. År 2010 blev årsdagen som jag längre inte kunde hålla min begåvning borta. Allt kom som en klar blixt från himlen. Jag har haft många år av lära med att förenas med mina begåvningar. VIlket ni kan läsa om här på min hemsida under, förmedlar

År 2017 kom jag i kontakt med Maria Jansson känd från TV, Svenska Medium. Maria och jag kom att bli goda vänner. Hon har gett mig verktyg och satte mig på olika prövningar såsom: läsa av människor, läsa av dolda föremål och inslagna kort. Jag har fått vara med på husrensning för att känna pulsen på platsens olika energinivåer och lärde mig hur man rensar bort ovälkomna andar. Maria är mer än nöjd med mina presentationer, bättre än vad hon trodde och valde där efter att fortsätta utbilda mig. Sommarn 2018 släppte jag min första bok: ”Lost in space – Sanningen finns inom dig” Jag har fått fantastiska recensioner:

”Du har ett hjärta som täcker hela världen. Min mamma älskar din bok så jag får köpa en ny till mig själv, för mamma tog med sig boken till Småland så nu bor den där.”Kristina Roding

”Det känns för mig som att sitta i ett samtal med Linda när jag läser hennes bok. Jag får intuitioner och upplever känslor i det jag läser om i hennes berättelse. Hon berättar väldigt öppet och ändå kan man förstå att det finns mer under denna yta – mycket mer.

Ändå är Linda en helt vanlig person – fast med något ovanliga upplevelser – vilket för mig gör detta väldigt tillgängligt och liksom skapar en hemmakänsla.” Linda Lindblad

”Vilken bok! Läste hela boken igår kväll. Vilken resa du gjort. Jag är själv väldigt intresserad av detta. Kände rysningar i kroppen när jag läste och sedan blev jag alldeles varm. Du är grym – Jag vill läsa mer” Nina Hansson

Hösten 2018 vändes mitt liv upp och ner och jag tappade kontrollen helt. Jag blev splittrad och visste inte längre vem jag var och vad jag ville göra av mitt liv. Jag har gått många långa och hårda vägar. Jag vill så mycket och har flertal gånger bevisat för mig själv och andra vad jag klarar av, men nu vill jag inte mer. Jag orkar inte mer. Jag ville bort från mitt liv. Jag ville resa, långt och själv. Jag tog mig an extra arbete för att kunna få ihop extra pengar för min resa. Jag blev sjuk och jag blev stressad över att ens titta på min almanacka.

Nu 2019 efter ett samtal med en god och klok vän. Som talade om för mig att: ”Linda du har tre vägar att gå. Den långa och svåra, medel och den lätta vägen. Du ska gå den lätta vägen nu. Du har redan vandrat den långa och svåra vägen. Du är klar med den. Så nu gör du det du kan. Inget mer!”

Efter vårt samtal läste jag vidare på min bok: ”Karma & Reinkarnation – Dr Hiroshi Motoyama”.  Dr Hiroshi Motoyama är vetenskapsman, parapsykolog, shinto-präst, medium och healer med lärjungar i hela världen. Dr Motoyama talade rakt in i mitt hjärta: ”Ägna dig åt din utvalda uppgift utan att söka belöningar”.

Ägna dig åt din utvalda uppgift utan att söka belöningar? Vilket förklarar. Ägna dig helhjärtat åt den uppgift du är ämnad till. Det budordet råder dig att öppet acceptera saker och ting som de är och inte fixerar dig vid det eventuella handlingar som blir. När du presterar mer än vad du är ämnad till, är det ditt Ego som övertar. Viktigt här är att överge både Egot som handlar och Egot som strävar efter resultat efter resultat och visar oss istället vägen mot frihet. Din frihet. 

Så jag tänkte för mig själv: ”Gud vad jag ska krångla till det för mig själv. Självklart ska jag gå den lätta vägen och fokusera på det jag är ämnad till att göra, det jag kan. Vägleda och läka människor. Min resa och allt annat, extra får jag lägga ner och njuta av det jag redan har. Inget mer.”

Samma kväll hade jag en avtalad tid för min första telefonreading. Readingen blev över förväntans bra: ”Jag hade en läsning med Linda på distans. Både kort och en andekontakt användes. Visste inte vad jag kunde förvänta mig, men Linda prickade in en sak efter den andra! Hon beskrev mina rädslor och min oro, mina önskemål och min längtan. Via sina tolkningar gav Linda mig modet, styrkan och viljan att vilja fortsätta på min väg och känna att stödet från andevärlden och universum finns. Jag grät, jag skrattade och uppfylldes av en inre ro. Det var precis det jag behövde här och nu. Tack!” – Elodie Weiss

Jag tackar alla nära och kära som stöttat mig under min hårda vandring.

Taggar:clairvoyant, frekvenshealing, healing, husrensning, medial, medium, spå

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: