Reading: läser i kort

Det betyder att jag läser av energier och det som alstrar runt omkring dig och ditt liv.

Jag kan fånga upp dåtiden, nutiden och framtiden, beroende på vad du har att berätta just då. Ibland ska man heller inte veta saker i förtid, det är för att din tid inte är mogen och mottaglig för det nu. Allt som du upplever tungt och jobbigt, är en del av din resa, på gott och ont. Med tiden kommer du att ta dig an även den delen av resan. Vi alla ska gå dessa vägar för att lära sig livets alla genre.

Under mina readings fångar jag upp din personlighet, kärlek, nära som kära, karriär och ekonomi och oftast kommer andarna fram och vill leverera budskap åt dig.

När du besöker mig föredrar jag att du har ett lättat sinne, för då är det enklare för mig att läsa, vägleda och få fram budskapen åt dig. Jag känner fort om ditt sinnestillstånd motarbetar. Är du stängd och inte mottaglig är det ingen idé att utföra en reading. Det tar upp onödig tid för både dig och mig. Jag utför readings för att vägleda och läka människors inre krig.

Några av mina besökare har lämnat kommentarer till mig om sina upplevelser:

Telefonreadign

”Jag fick en läsning av Linda på distans. Då jag står inför ett vägskäl i livet o känner mig vilsen o förvirrad så hjälpte hon mig att se klarare o ljusare på situationen. Hon satte ord på mina känslor och bekräftade min egen intuation att den ena vägen är ljusare än den andra. Hon beskrev också saker som jag lätt kunde koppla till personer o händelser i livet. Efter vårt samtal kände jag en styrka, trygghet o lugn på något vis. Hon beskrev också ett av mina barn klockrent.
Har fått en läsning live av Linda tidigare. Och man får rysningar av hur hon får till sig känslor o situationer man är uppe i.”
– Stort TACK Linda

”Jag hade en läsning med Linda på distans. Både kort och en andekontakt användes. Visste inte vad jag kunde förvänta mig, men Linda prickade in en sak efter den andra! Hon beskrev mina rädslor och min oro, mina önskemål och min längtan. Via sina tolkningar gav Linda mig modet, styrkan och viljan att vilja fortsätta på min väg och känna att stödet från andevärlden och universum finns. Jag grät, jag skrattade och uppfylldes av en inre ro. Det var precis det jag behövde här och nu. Tack!” – Elodi

Personligt besök med reading och healing

”Jag hade en spännande läsning hos Linda. Hon använde tarotkort som jag fick välja och hon kände in vilka vägar som jag har framför mig att gå. Hon kände in hur jag mådde just nu. Linda är ödmjuk och närvarande under hela läsningen. Linda läste av korten t.ex vilka av mina styrkor som kommer hjälpa mig att nå mina mål. Hon fick kontakt med en kvinna från andra sidan som jag förstod direkt var min farmor, då Linda beskrev henne i detalj, hur hon var och även utseendet. Farmor kom med flera budskap till mig. Efter läsningen gjorde Linda en healing på mig. Hon kände tex min knäskada då hon kände att det knät och det benet behövde extra mycket healing. Min upplevelse är att Linda känns genuin och duktig på sin sak. Allt som hon sa, som jag vet om stämde. Ja, just det. Lungorna. Innan kändes det tungt att andas. Nu känner jag mig lättare i kroppen. Iaf mitten av kroppen och just andningen. Tack för en fin stund. Kram” – Siri

Taggar:clairvoyant, frekvenshealing, healing, läser i kort, medium, reading, spår i kort

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Christine Stina

  |

  Tack för att du finns och din kunskap, där jag och många med mig får ta del av allt intressant du delar med dig . <3

  Reply

  • Karlzons

   |

   Hej Christine,

   Tack själv för att du delar dina tankar. Betyder mycket för mig om vad ni tycker. Det gör att jag ännu kan hålla sidan vid liv. Sköt om dig. Kram Linda

   Reply

  • Karlzons

   |

   Tack själv! Alla vi har en egen unik historia. Denna är min 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: