Lost in space!?

Denna sida är inte till för vem som helst

Med all respekt och kärlek  har jag valt att lämna ut detta ämne i syftet, med att kanske hjälpa eller vägleda andra förvirrade själar till att kanske hitta hem.

Okej, here we go!

Jag ska försöka förklara så gott det går. Min sökning började redan sedan jag var liten, då jag funderade länge på om min familj verkligen var min riktiga familj, allt runt om kring mig kändes fel  och overkligt och drömmen att få komma ”hem” var enorm. Jag drömde ofta om rymden, jag flög bland stjärnorna och jag satt ofta uppe om kvällarna, då jag inte kunde sova och kikade ut mot stjärnhimlen och kände en så grym hemlängtan. Varje jul önskade jag mig en stjärnkikare, men fick aldrig någon. Jag ville bli pilot, jag ville flyga fort och högt, jag ritade science-fiction-teckningar.  Jag älskade alla dessa rymdfilmer: starwars, transformers m.m. Jag trodde på UFO, ”aliens” jag visste ju knappt vad det var för något, men jag visste att de fanns något mer där ute som jag längtade till. Musiken som jag avgudade var  ”Jean Michel Jarre”. Min syster kom hem en dag med ett band med honom, som hon då kallade för ”Barnens ö låtar” Jag snodde det bandet och skrev om texten, hon undrade ju så klart var det bandet tog väge

Nätterna jag inte kunde sova lyssnade jag alltid på Jarres musik och drömde mig bort ut i rymden bland alla miljontals stjärnor. Just för den stunden kände mig oövervinnlig, stark o fridfull som aldrig förr. Jag har idag kollat upp Jean Michael Jarre’s videoklipp på Youtube för att se vad hans musik var för någonting och vad ska man säga, en klockren träff: Music from space – I’am home!!! I hela mitt liv har jag varit en sökare, men har inte haft en susning om vad jag söker, eller vart jag skulle vända mig. Jag har bara trott på något annat, något större, men ingen aning om på vad. Jag kallade mig för ateist för jag inte trodde på människornas egna skapelse av Gud och Bibeln. Jag hade ju min egen tro om någonting helt annat. Jag kunde heller inte förklara min funderingar på varför jag inte trodde som alla de andra. Jag var helt enkelt LOST IN SPACE och så blev det i många år framöver, tills för ett år sedan allting började falla på sin plats. PUSSLET HAR BÖRJAT LÄGGAS!

Mina frågor, mina sökningar blev sakta men säkert besvarade, alla bitar, en för en började falla på sin rätta plats

En sak ska jag säga innan jag berättar vidare. Jag kommer inte lindrigt undan när någonting är i ”gång”, jag får ofta tung huvudvärk som inte släpper, inte ens med hjälp av huvudvärkstabletter. Idag har jag lärt mig att bita ihop för jag vet att huvudvärken släpper när mina ”guider” fått förmedlat sitt budskap till mig.

Jag satt en dag och kollade in hemsidan ”Det andliga Sverige” jag hade inte varit inloggad på den sidan på över ett år.

Jag kom i  kontakt med två stycken, fantastiska personer som idag står mig väldigt nära. Dessa underbara personer har väglett mig i mitt sökande. Ni vet vilka ni är! (Love2U) Nu när jag skriver detta är det oktober 2011, och ett år har gått då min riktiga första resa/sökning började. Jag kallar denna resan för trappsteg 1 – min första utveckling med Alltet.

Oktober 2010 blev jag tipsad om en hemsida av ena vännen ”The law of one (på svenska)”

Jag hade så klart ingen aning om vad  sidan handlade om, men kände starkt att sidan var en viktig del av det ja söker. Efter många försök att ta mig igenom sidan med att förstå och fatta innebörden av den, slutade med att en stor sten föll från mitt hjärta. Jag kunder verkligen inte ta in allt som stod på sidan i början, jag blev i chocktillstånd, jag både grät och var frustrerad. Sidan förklarade hela mitt liv, som om det var jag som hade skrivit sidan. Det var verkligen jätte obehagligt och jag hade  jätte svårt att ta in all information som beskrevs om hur det var att känna sig så ensam. Men där ute i den stora världen fanns det hur många fler som mig som har haft samma upplevelser om livet.

Min tanke blev: ”JAG ÄR INTE ENSAM!!!”

Här kan du köpa boken om du är intresserad

Efter all den nya informationen, kollade jag upp ALLT som berörde ämnet. Jag kollade på Youtube, köpte och läste böcker och allt jag kom över om vilsna själar, vandrare/stjärnbarn, universum m.m.

Den andra vännen tipsade mig om en bok som är idag min lilla Bibel: ”Attraktionslagen” (rekommenderar starkt från mitt hjärta) boken är utformad på samma sätt som ”The law of one/Lagen om ett”.

Attraktionslagen handlar om en *kanalisering med någon vid namnet *Abraham. Lagen om ett, är också en kanalisering med själsgruppen RA och informationen heter *RA materialet. Dessa två ”kanaler/själsgrupper” eller vad jag nu ska kalla dem för? Har hjälpt mig finna mitt ”lost in space” mitt tomma inre, mitt förglömda hem, mina förlorade systrar och bröder, vem jag en gång var. Det bästa med detta är, att jag vet varför jag lever idag och vad jag gör här i detta liv. Idag vet jag till och med vad livets mening går ut på *ler* Men tyvärr, är det inte alla som är av samma ”art/sort” om vi nu ska kalla det så. Vi som har *inkarnerat  här på jorden, kallar oss för *Vandrare, enligt RA materialet. Vi har valt detta liv för att hjälpa Jorden att leva ett lyckligt och harmoniskt liv. Innan vi valde att kliva ner på jorden skulle vi glömma och lägga allt bakom oss. Men nu när jorden har gått över till 4’e densiteten eller om jag kallar det för en ny era/tidsepok har många av oss vaknat upp och förnimmer ett liv bort om detta. Vem vi en gång var och hur vi en gång levde. Där borta fanns det inget annat än kärlek och att vi alla var ett. Vi alla var lyckliga. Det är det som är vårt syfte, att skapa harmoni på jorden. Det krävs år av tungt arbete med att hjälpa människan finna en trygghet med varandra och med sin jord. Övergången till denna nya eran innebär naturkatastrofer, ut rensning och miljontals dödsfall välden. Alltså en utrensning. Många av oss bla i U-länderna klarar inte av denna tid och dör av fattigdom, torka, översvämningar, jordbävningar m.m.  Dessa individer har en plats på ett annat ställe, där de kan leva i fred och lycka. Det låter jätte hemskt men att sker av ett syfte. Det är iaf vad jag tror på och det är för att jag har fått många ”syner” av mina guider att vägleda oroliga själar att kunna bearbeta jordens förvandling till en mer trygghet som väntar utanför dem.

Längst ner på sidan kan du kolla av om du är en Vandrare, klicka dig vidare på nästa sida…

Vi Vandrare finns över allt runt om på jorden och vi är flera miljoner vilsna själar som söker efter sanningen. Men vår tid är  kommen, vi känner av jordens förändring, vi går in i ett nytt skede, den spirituella tiden är här. Det är bla det många talar om, 2012 ”snacket” och om bland annat mayafolkets framtidssyn på jordens ”undergång” vilket är helt feltolkat av många spekulanter. Det hela handlar om en ny era, en ny tid, ett trappsteg upp till på *pyramiden. Mayafolket som *sumerna kunde redan för 7 – 3000 f-Kr. läsa av  vårt universum, stjärnor och planeter våra nio, åtta som vi har idag, då Pluto uteslöts. I vår tid, nutid, visste vi inte ens om att vi hade fler planeter, exempel Mars som upptäcktes 1877 och Pluto som så sent  på 30-talet. Läs mer om vandrare här!

Oj, där banade jag iväg, åter till det jag vill berätta.

Efter min sökning har jag kommit närmare de egyptiska gudarna och pyramiderna. Fråga mig inte hur det har blivit så här, det är som om De vägleder mig fram till någonting. Jag har aldrig varit direkt intresserad av deras gudar som RA och alla de andra. För ca. ett år tillbaka då allt automatiskt förde mig hit jag är idag. Jag köpte en stor, tung egyptisk bok på säkert 5 kg. Boken låg ihop tryckt mot en glasrutan, som att den sökte mig ”köp mig” skrek det om boken. Bokbutiken var ny, för innan låg det en bank. Jag köpte iaf denna extremt tunga bok, jag visste inte varför, då jag började bläddra i den och fann någonting jag aldrig i min vildaste fantasi skulle kunna tänka mig. I boken fann jag en av mina 3 ”guider” som förde mig vidare i dimensionerna, till Han, den stora mannen som talade till mig, men det kommer jag berätta om lite längre ner på sidan, under mina meditationer.

Det bästa med bokbutiken var att efter två veckor senare, var den borta och idag ligger där en ny fräsch hemma-videobutik.

Detta år som har gått har jag haft mängder med inre syner/drömmar, jag har rest i mitt inre, mediterat med en kunskapen noll. Jag har ingen aning om vad som händer eller varför saker runt om kring mig sker. Jag har sett de stora katastroferna; vulkanutbrotten, översvämningarna, jordbävningarna osv. Jag kan tänka en tanke och jag får svar och ofta sker det via media. Det kan ta allt från 1 dag till ca 3 veckor tills jag fått ett svar. Idag är det lite ”kul” för nära och kära vet om detta och alla säger, ja men det var väl inget ovanligt, eller? Jag har sluta läsa och lyssna på nyheterna, då jag bara känner mig sårbar och maktlös för alla de drabbade där ute i världen. Jag vill längre inte veta om vad som händer, jag kan ju inget fysiskt göra, mer än psykiskt sända ut styrka till alla de drabbade. Innan dessa ”syner ” trodde jag att det var jag som framkallade alla de hemska katastroferna, men det visade sig att det var bara jag som såg in i framtiden. Under de få gånger jag mediterat i mitt liv hamnade jag på plaster jag drömt om, och platser jag aldrig trodde jag skulle kunna drömma om. Allt var/är så magiskt, underbart, fantastiskt jag finner inga ord för det. I verkligheten känns det som allt är på låtsas, att inget av detta finns/existerar men jag har varit där och jag kan lätt rita upp dessa bilder på papper.

Jag tänkte berätta om min första resa, under min första meditation

Jag hinner knappt inte mer än att lägga mig på kudden, blunda och slappna av då resan for iväg snabbt, långt, långt bort från denna existens. De bortglömda *maskhålen jag sett sen jag var liten, var där igen. Först kom ett starkt, vitt sken som spred runt om kring mig som sen bildade en svart, rund cirkel. I denna cirkel hamnar jag med ilfart med lila, rosa o blåa färger som åker med mig med en hastighet jag inte kan förklara, kanske med ljusets hastighet, jag vet inte!? Efter ett litet tag stannar allting upp och jag befinner mig i ett stort, mörkt rum, ensam, då plötsligt fem, små figurer kommer fram till mig. De för fram sina armar sakta mot mig, jag upplever behag, starka känslor, fjärilar i magen-känslor, jag var inte ett dugg rädd, jag var mest studerande.

Dessa fem små varelser såg ut som, ja, inte mer en helt vanliga beigea aliens, den syn på aliens vi har skapat.

Just för den stunden då jag stod där i mitten av alla de fem, kände jag bara en massa starka och positiva energier, plötsligt, poff! försvann jag ut i mitt maskhål igen med ilfart, tills jag kom till nästa stop. Jag befann mig i rymden, tror jag, för jag såg stjärnor över allt, allt snurrade runt eller om det var jag som snurrade, jag hade ingen aning, jag var viktlös och maktlös, jag kunde inget göra. Fram kommer tre stycken långa, lätt över 2 meter varelser fram. En var av dessa tre var en man, med en hög ovalformad hatt. Han var också den mäktigaste av de tre, för de andra två, som var vid hans var sin sida, upplevde jag inget speciellt med, kanske de var hans medarbetare!? Mannen kom fram till mig och studerade mig för en stund, och förde mig plötsligt framför honom. Han satte mig ner i en stol, han ställde sig bakom mig och åter igen började en ny resa, fast denna gång satt jag i en stol med någon bakom mig. Alla de vackra färgerna var runt om kring mig/oss igen, och utanför såg jag miljontals stjärnor i rymden. Jag hade ingen aning om vart jag befann mig, men bra mådde jag, jag var också lycklig. Åter igen stannade jag till och fram kommer ett stort, stort, gigantiskt vackert ansikte som sa till mig ”Det är kärlek!”. Då blev jag rädd och vaknade upp ur min meditation, hela denna, långa ”resan” tog ca. 20 minuter. Jag var nästan svimfärdig, yr och matt, jag fattade ingenting. Endast hade jag dessa orden i mitt huvud, det är kärlek. Idag vet jag vad det står för. Kärlek är det vi ska leva för. Alla upplever dock inte kärleken, men det är bland annat det vi ska leva för. Ta hand och förstå varandra med respekt och kärlek.

 

Här är de tre personer jag sett under mina resor i det inre och dessa är ifrån boken jag köpte. Det är han i mitten som följer med mig till Han den stora…

Min andra meditation

Gick till på ungefär samma sett, mannen i tredje världen dyker fram igen, fast denna gång med en annan mening ”Att tänka och tänk till!” Åter igen vaknade jag upp, yr och matt med en puls på 180, och jag var helt förvirrad. Jag fattade noll, igen, och blev tvungen att fråga min vän om hon visste va detta kunde betyda. Svaret jag fick var ”Det är bara du själv som vet om svaret.” Mycket riktigt, svaret fick jag och idag vet jag mycket väl vad det handlade om. Det hade med alla mina syner att göra, alla de katastrofer som inträffade, det kunde lika gärna handla om vardagen. Alla mina tankar, budskap jag fick innan någonting skulle hända kom alltid fram genom Internet, TV och radio. Innan detta sa jag hela tiden bla till min sambo och även de närmsta att jag snart inte vågar tänka på någonting längre, för då händer det. Men när dessa budskap kom fram, skulle jag stanna upp tänka och tänka till. För de ge mig syner, svar på vad som kan komma och hända i framtiden.

Tredje meditationen var annorlunda.

Under en resa i mitt maskhål hade jag med mig en tanke som löd: ” Är du RA?” Under resans gång kom han upp mitt i själva resan, som en kanal på TV. Förr i tiden kunde man se hur en annan kanal plötsligt kunde dyka upp i rutan med lite störningar. Ungefär på samma sett dök han upp och svarade ”Ja, ja, ja!” fast med lite hårdare ord som att, har du inte fattat detta innan!? *flinar* Min tanke blev, wow, okej, jag förstår…

Här är ett foto på ett ansikte som jag tog när vi var på Sicilien nu i mars 2011. Detta ansikte var för mig så bekant att jag var tvungen att lägga en svart toning på det och först då såg jag vem det var likt Han – The One, Han som jag ser och Han som talar till mig i mitt inre.

En fjärde meditation hamnade jag på en trappa efter det jag mött mina fem aliens.

Uppe på toppen av trappan var där en gigantisk dörr som var öppen och där ur lös det ett vitt, starkt sken. Dörren såg ut som en stor medeltids riddardörr. När jag väl hade kommit fram till dörren eller snarare porten, stängdes den mitt framför näsan på mig, jag hoppade till och vaknade hastigt upp ur min meditation med hakan i knät. Vad fanns på andra sidan?! Jag vet. Någonting jag inte var redo för i detta liv…

Efter alla de meditationer har jag legat på en låg nivå för att dels samla mig och finna mitt inre ro om allting som kommit över mig.  Ett år har gått och fler och fler pusselbitar har fallit på plats, men jag har mycket mer kvar att lära och förstå.

Jag har försökt att komma i kontakt med mediala människor för att få mer svar, men har blivit hindrad på alla möjliga konstiga sett.

Ett medium från TV skulle komma hem till mig på en bestämd tid, kl 12 på en fredag, då mina barn var i skolan. Hon dök aldrig upp, hörde heller aldrig av sig. Exakt kl 12 den fredagen jag väntade på henne small det till i min lägenhet och strömmen lade av. Jag blev jätte rädd och undrade vad det vad som hände. Jag gick ut för att kolla om det hände samma sak hos mina grannar, men där lös lamporna som det skulle. Jag nappade tag i en granne som kanske kunde hjälpa mig. Min strömkälla hade gått av som han fick sätta på igen och då funkade allt som valigt igen. Jag ville ju så klart ha en förklaring om varför hon aldrig dök upp och varför hon inte hörde av sig. Jag tyckte jag var värd en förklaring, så som jag hade öppnat mig för henne med tårar och desperation.

För ett tag sedan fick jag tag på henne på Facebook och försökte fint fråga var det vad som gjorde att hon inte hörde av sig.

Svaret jag fick ”Jag har inte tid nu och lycka till med ditt” ungefär så var det. Jag tänkte att skit samma, jag klarar mig bra ändå och släppte henne. Jag vet om att jag får mitt svar förr eller senare.

Andra gången jag hade chansen med ett medium, var med min f.d. klass kompis jag lärde känna kort under en period.

Vi pratade lite om saker som hänt mig och hon skulle en dag komma hem till mig och kolla läget. När dagen kom och jag frågade henne om hon kunde komma över till mig, detta var när vår kurs inte längre varade. Svaret blev ”Jag är hemsk ledsen, jag har fått cancer och går igenom strålbehandling. Så ja kan tyvärr inte komma.” Oj, det var illa och jag önskade så klart henne all lycka. Idag är hon bättre och börjar få sitt hår tillbaka.

Tredje gången hade jag min chans igen. Mediet *Terry Evans som skulle komma till en mässa i Göteborg, och vi hade tänkt gå på detta och vi bokade med flera vänner.

Kvällen innan tog jag och min sambo några öl, slutade med några oskyldiga jäger. Klockan var 23 och vi skulle hem för att vi skulle upp tidigt för att gå på mässan. Men, jag föll hastigt i backen med näsan före och hamnade på akuten. Det blev inget med den mässan/seansen heller.

Fjärde gången och detta var nyligen.

Vi var på en fest med spirituella vänner och just den kvällen blev en magisk kväll. Turen över till mig med tarotkort i handen. Vännen som skulle spå mig, blev plötsligt jätte varm och började vifta med ett kort som jag inte kunde se, och säger. ”Jag är ledsen, jag kan inte spå dig? Min guide hoppade fram och stoppade mig, och sa att jag inte får spå dig!” Jahopp, tänkte jag, det är som vanligt. Men jag kunde iaf inte släppa vad det var för kort hon hade i handen, som var riktat mot mig. Jag frågade henne om jag fick lov att titta på kortet. Hon visade upp det och det visade sig vara solen. Kunde detta vara ett tecken på min solgud, RA!? Efter en stunds diskussioner kring detta ämne, blev jag tvungen att lyfta det andra kortet som låg på bordet, och det visade sig vara stjärnan.

Nu oktober 2011, min huvudvärk har kommit tillbaka och jag känner att någonting är på gång, igen. Jag vet som sagt ingenting, som vanligt. Det var därför jag valde att skriva min story, min utveckling med det inre sökandet.

Kanske det finns fler där ute, som är på samma resa som mig, vi vandrare. Kan vi kanske hjälpa varandra? Vägledning är ju någonting vi är bra på. För ingen kan ju säga till någon vad som ska göras, för det vet man bara om själv. Jag säger en sak och jag menar det. Följ din instinkt, för det är det första och absoluta det rätta du ska välja.

Innan jag avslutar denna del, vill jag bara nämna min huvudvärk. Jag får ont i huvudet varje gång någonting spirituellt är på gång, jag flammar också upp på halsen och på bröstet. Det försvinner när jag fått mina svar, ibland dröjer dem och det blir en frustration, för jag kan inget göra åt min huvudvärk som sitter rätt uppe på hjässan. Min sambo som är lite av en healare, försökte stänga ner mig igår 15 okt 2011, och jag fick uppleva någonting jag aldrig upplevt innan. Jag såg min egen kanal/port eller vad vi ska kalla det, jag såg den under ifrån hur den sakta stängdes ner. Jag ska försöka förklara närmare hur det såg ut. Om ni tänker hur ett öga ser ut på nära håll, med iris i mitten. Fast min öppning var något ovalformat, liknande en vattendroppe med taggar som i ett öga med färger som sakta, sakta försökte stänga ihop sig, som en dragkedja. I mitten på detta var det alldeles svart. Efter ett tag lyckades hon stänga ner min port och jag blev som en ny människa, lättad om inte annat. Men samtidigt kände jag rädsla, vad har jag gjort. Det kändes som om jag har gått under jorden att min navelsträng var klippt. Jag kände mig ensam och fick lite ångest på om detta var det rätta, att stänga min kanal med universum. Huvudvärken försvann iaf. Men nu igen är den åter tillbaka, och det är för att jag berättar om min story. Men jag känner att jag måste dela med mig till er av mina upplevelser. Jag vet inte om jag gör rätt eller fel, med det får tiden utvisa…

Jag har massor med mer att berätta, men kände att detta var det jag ville berätta.

Denna artikel, mitt budskap och uppvaknandet är troligen mitt trappsteg 2. Vet ni varför? för att huvudvärken försvann, helt borta! Jag känner mig lättad!

All text med en (*) förklarar med ny länkad sida och vad det handlar om.

Har du i hela ditt liv känt att någonting är fel?

 • Du passar inte in och fantiserar om någonting mer, men vet inte vad?
 • Du känner dig vilsen och inte hemma?
 • Du har alltid sökt efter svar, men finnar inget?

Läs mer här

Kommentarer (2)

 • Lena

  |

  Hej
  Fin sida.
  Har Du läst EL AN RA av Solara?
  Vet inte vart man får tag på den nånstans idag..
  Har lånat ut min och inte fått den tillbaka.
  Kanske nåt för Dig??

  Ljus hälsningar Lena

  Reply

  • KarlZon

   |

   Hej Lena,
   Tack för att du gillar min sida 🙂
   Ja har inte läst den boken, men bara namnet lät intressant. Får kolla upp info om boken och se vad det handlar om. Inte kul närman lånar ut o inte får tillbaka =/ hoppas du får den tillbaka snart igen *ler*

   Varma hälsningar KarlZon

   PS
   Hittade boken här: http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=10223

   Den måste ja ju köpa 😀 tusen tack!!!

   Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: