Medveten utveckling

waterfalls-30-okt-070

Hej,

Jag vill presentera ett nytt koncept : ”Medveten utveckling”  i samarbete med Mol – Moment of life. Vi är fyra stycken fantastiska konsulter med olika inriktningar:

– Organisationsstruktur
– Ledarskap
– Teamwork
– Egenföretagande/Småföretagande
– Försäljning
– HSP – Highly Sensitive Person (Högkänslighet)
– Hälsovård/Omsorg
– Skolvärlden
– Människan som helhet

Medveten utveckling handlar om helhetsbitar för att plocka fram den inre kraft som finns hos oss alla. För att leva och agera med en total medvetenhet så krävs det RÄTT insikter, både om inre och yttre faktorer samt vilja att gå framåt.

  • Det handlar om att se på det energier som vi dagligen sänder ut och tar emot.
  • Det handlar om förhållningssätt kring ditt agerande, tyckande och tänkande.
  • Det handlar om att ta sig fram i harmoni både med den inre som yttre utvecklingen.
  • Det handlar om att se över din kropp och din hälsa så hela du är i RÄTT fas.

Tiden står inte still och vare sig du vill det eller inte så är du en del av tiden.

Du utmanas till utveckling genom det som händer i ditt liv och de prövningar du möter.

Hur väl du lyckas, landar i HUR du vill utvecklas i den tid du lever i nu.

Det krävs hårt arbete för att komma igen och det krävs framför allt RÄTT kunskap om dig som hel människa. En lära för livet!

Läs gärna mer om medveten utveckling i länken www.moment-of-life.se

Mitt fokus med Medveten utveckling

Ät rätt och må bra! Det är inte svårare än så…

Vad jag erbjuder är en enklare väg för bättre hälsa. Jag kommer se över din livssituation: bakgrund, sjukdom, blodgrupp, ekonomi och framtidsplaner.

Detta är för att jag ska kunna få en helhet av dig som individ och förståelse, så att jag kan sätta fokus på hur vi ska gå vidare på en förändring.

Det kommer bli en process för det hela handlar om en livsförändring och bryta gamla mönster. Din inre kraft kommer att sättas på prövning, men din kraft kommer alltid att finns inom dig och den ska vi plocka fram tillsammans.

Jag kommer bli ditt verktyg och jag kommer alltid att finnas vid din sida under processen av förändring. Jag kommer att kunna nås via mail, telefon under en avtalad tid. Vi kommer att träffas, en gång innan processens början och en gång under processens mitt, om det behövs? (Känslomässiga stunder kan komma att sättas på prov.) Sen vill ja ha ett avslutat möte för vidare lycka med framgångar som självgående och hälsosammare individ.

Jag kommer också skapa ett grundläggande dokument på vad du behöver i ditt kök: inköpslista, grundläggande recept, matråd och du kommer att få en enklare förklaring på varför man ska äta en sundare kost.

Det är bara du som kan förända! Du kommer att märka skillnaden rätt fort. Du kommer att bli piggare, sova bättre, vikten kommer att balanseras och hälsan överlag kommer att göra din livssituation enklare på alla plan. Tro mig, jag vet för jag har själv gjort denna resa och kan aldrig tänka mig att falla tillbaka igen.

Hoppas vi hörs!

Mvh L. KarlZon

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: