Personlig utveckling

Bryt gamla mönster

HelhetshälsaPersonlig utveckling | Välmående | Växande

Lev från hjärtat. Många lever idag i de gamla ”invanda mönster” sover, jobbar, familjen, sover, jobbar, familjen. Här glömmer man oftast av sig själv och tycker att livet är trist och att det står stilla. Det är då därför viktigt att börja känna efter. Stanna upp och ta ett steg tillbaka. Vad är det egentligen som händer? Var ärlig mot dig själv, öppna upp ditt inre och bekämpa hämningarna. När du gjort det kommer ditt ego att växa och du blir starkare.

Personlig utveckling kan handla om många aspekter. Exempel, acceptera sin trasiga barndom, bearbeta ett dåligt förhållande, förlorat någon närstående, bygga upp självförtroende m.m. Lär dig acceptera livet du levt, det är historia och en erfarenhet. Försök att se det positiva i det negativa. Vad kan du göra med den? Dela med dig historien och/eller försök hjälpa andra av just din erfarenhet?

Ingen erfarenhet är lik den andre.

Vi har ett syfte: Vi föddes av en anledning, att älska sig själv och de våra. Livets väg är fri att gå, men lyssna på ditt inre och känn med ditt hjärtat, så kommer du att hamna på det rätta. Det är därför vi lever!” – Karlzons

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: