Välmående

Vi vill må bra. Kropp som själ!

HelhetshälsaPersonlig utveckling | Välmående | Växande

Välmående handlar om när man bryr sig om sin kropp och själ. När man backat tillbaka ett steg och tar sig tid att göra det man själv vill göra. Gå den där sköna promenaden, läser en bok, tränar, mediterar, kanske till och med funderar på en ny utbildning. Men det handlar inte bara om att stressa av och finna lyckan i livet, utan en stor vikt ligger också i kosten.

Våra kroppar är individuella och kräver en kost som passar just din mage. Det bästa egentligen, är att du kan äta nästan vad som helst, så länge du varierar kosten. Ät mer fisk och mindre kött. Minska på sockret och försök att utesluta gluten. Ät mycket grönsaker och frukt. Tänk ekologiskt – Så mycket du kan!

Det är bra att försöka utesluta en massa onödiga gifter som våra kroppar inte tål. Gifter som vi får i oss är en stor del av vår ohälsa vi många har drabbats av. Laga maten från grunden och ät den med glädje tillsamman med familjen eller i ensamhet med, kanske tända ljus och njut stunden. Den stressade dagen och den vardagliga middagen kan bli en rofylld, uppskattad lugn stund – med eller utan familj!

Svårt kan bli enkelt!

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: