Växande

Låt din självkänsla växa

HelhetshälsaPersonlig utveckling | Välmående | Växande

Vi alla vill egentligen sträva efter något bättre. Kanske en ny utmaning eller förbättra den kunskap vi redan besitter sitter på. Blir vi någonsin nöjda? Jag tror inte det! Vi vill lära oss nya saker hela tiden. Det är viktigt att ha målsättningar i livet och kunna fokusera på dem. Men det är inte alltid lätt, för vi känner oss oftast överkörda av alla ”måsten” och annat som bestyr. MEN det finns inga måsten! Det är bara du som väljer, bara du tillåter dig att våga.

När du växer som person växer också din självkänsla. Det är inte bara gynnsamt för dig som person, utan även för din omgivning. Alla de dina påverkas av hur du som person mår och vilka energier du utsöndrar, bra som dåliga. Energier smittar av sig och kanske du till och med inspirerar andra att välja göra samma sak.

Vi lever här och nu och passa på och njut. Sträck på dig och väx, utforska dig själv, ditt inre och kanske även den vackra värld vi faktiskt har. Se och skåda allt mellan fingrarna, vad finns där emellan och vilka möjligheter kan du uppnå?

Ingenting är omöjligt!

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: